АнтарктидаДнес - източник номер 1 за новини от Антарктида

Последвай ни fb logo

Интервю с министъра на горите на Антарктида

Главна тема са белите сертификати
Интервю с министъра на горите на Антарктида

Проведохме интервю с министъра на горите на Антарктида. Логично, основна тема на разговора бяха белите сертификати и последните промени при тях:

- Как ще коментирате последните промени за срока на белите сертификати, и по-точно премахването на тяхната безсрочност?

- Това е нормална стъпка сега, когато имаме повече информация за това как влияят сеансите от Курса за преборване на мечки. Нашите учени установиха, че хората забравят как да се борят с мечки след определен период от време, а не както мислехме в началото, че ще помнят цял живот.

– Това означава ли, че признавате, че хората, които се смееха на Вашите твърдения и искаха оставката Ви заради тях, са били прави?

- Не, разбира се. Сега може и да изглеждат прави, но тогава нямаше научни доказателства, че са. Което на политически език означава, че аз съм бил, и все още съм, прав, а те - не.

– Но тогава се кълняхте, че тези 2 сеанса с гледане на клипчета ще са напълно достатъчни доживот и цитирам: „няма никакъв шанс“ да се наложат допълнителни мерки, защото сте напълно уверени в Курса за преборване на мечки.

- И все още съм, както и всички експерти по преборване на мечки.

– А след като все пак, според повечето хора, с последните си действия Вие потвърдихте така наречените „само слухове“, изказвани от Вашите критици, как ще коментирате другите слухове, които се появиха още тогава, че ще се наложи хората да гледат клипчета на всеки няколко месеца, и че те от безплатни, т.е. отново платени индиректно от нас чрез данъците, ще станат платени и с всеки изминал път все по-скъпи?

– Няма никакъв шанс.

Сподели fb logo
contacts
Рекламирай тук